15 ani de experiență

15 ani de experiență și profesionalism.

Suntem prezenți pe piața construcțiilor din România încă din anul 2002. Timp de 15 ani, compania RADAN CONSTRUCT a demonstrat în mod consecvent, angajamentul față de valorile și principiile sale, desfășurând activități cu integritate și onestitate. RADAN CONSTRUCT SRL este parte a unui grup de firme cu acelasi actionariat. RADAN CONSTRUCT este in prezent in consiliu director al asociatiei BREASLA CONSTRUCTORILOR IESENI.

DE CE RADAN CONSTRUCT SRL?

RADAN CONSTRUCT a reușit să creeze performanță datorită profesionalismului și experienței personalului, managementului eficient și dorinței continuue de perfecționare.
Pentru a oferi o garanție în plus a calității lucrărilor executate, compania noastră și-a certificat toate procesele, produsele și serviciile.
Răspundem tuturor cerințelor clienților, fie că este vorba despre lucrări civile, lucrări de consolidare, construcții industriale sau construcții din orice domeniu.
Pentru că în centrul atenției noastre sunt grija și prețuirea față de CLIENȚI, profesionalismul și performanța sunt implementate din plin în fiecare proiect.